Voorbereiding nieuwbouwplan de Zwaaikom op locatie is gestart

Er is een start gemaakt met het kappen van de eerste bomen op het eiland waar straks de ca. 360 woningen en appartementen worden gerealiseerd. Aan de rand van het plan wordt een groengebied gecreëerd. Dit gebied betrof de voormalige vuilstort. Deze wordt geheel ingepakt en ingericht zodat er straks een veilig en toegankelijk groen gebied ontstaat voor de toekomstige bewoners en bezoekers.

Ondertussen werken de ontwikkelaars Vabo en Roosdom Tijhuis volop aan de schetsontwerpen voor de eerste woningen. Zodra hierover meer bekend is dan brengen wij u uiteraard meteen op de hoogte. In het 4e kwartaal zullen de eerste woningen in verkoop gaan.

TERUG

CONTACT

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAARS

Wilt u meer weten over De Zwaaikom en de woningen op het Eiland? Of heeft u belangstelling voor een woning of appartement? Neem dan contact op met de betrokken makelaars

KLIJSEN MAKELAARS & TAXATEURS

Lodewijk Napoleonlaan 77
4904 LH Oosterhout
Tel: +31 (0)162 – 426 348

nieuwbouw@klijsen.nl

KLIJSEN.NL
VAN DE WATER GROEP

Keiweg 24
4901 JA Oosterhout
T +31 (0)162-447 447

makelaardij@vandewatergroep.nl

VANDEWATERGROEP.NL
OVER HET PROJECT

De Zwaaikom is een ontwikkeling van GEM Eiland Zwaaikom C.V., een samenwerking tussen VABO Ontwikkeling bv uit Culemborg en Roosdom Tijhuis uit Rijssen (een samenwerking tussen Roosdom Tijhuis, Bouwfonds Property Development en Syntrus Achmea Real Estate en Finance).

DE ZWAAIKOM EEN ONTWIKKELING IS VAN