Start verkoop: 29 ééngezinswoningen Havenkade

Goed nieuws uit nieuwbouwplan De Zwaaikom! Na de succesvolle verkoop van de Zwaaikom fase 1, gaat Roosdom Tijhuis op woensdag 9 maart opnieuw in verkoop met 29 fraaie woningen in plan Zwaaikom fase 2. Het fraaie woningaanbod zal bestaan uit:

Woningmodel Havenkade
29 ééngezinswoningen.

De start verkoop van deze woningen is op woensdag 9 maart 2022.

De verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 9 maart. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vind je vanaf het moment van de start verkoop op de projectwebsite. Tevens is de verkoopbrochure vanaf start verkoop, uitsluitend op afspraak, af te halen bij één van de verkopende makelaars (Klijsen Makelaars & Taxateurs of Van de Water Groep). Zij zorgen ervoor dat je in het bezit komt van een hardcopy brochure. Inschrijven voor één van deze fraaie woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 16 maart, 12:00 uur met behulp van de button “digitaal inschrijven” welke tijdens de inschrijftermijn op de projectwebsite te vinden is. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Meer weten over dit project? Kijk dan op de projectwebsite: Zwaaikom fase 2 en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

TERUG

CONTACT

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAARS

Wilt u meer weten over De Zwaaikom en de woningen op het Eiland? Of heeft u belangstelling voor een woning of appartement? Neem dan contact op met de betrokken makelaars

KLIJSEN MAKELAARS & TAXATEURS

Lodewijk Napoleonlaan 77
4904 LH Oosterhout
Tel: +31 (0)162 – 426 348

nieuwbouw@klijsen.nl

KLIJSEN.NL
VAN DE WATER GROEP

Keiweg 24
4901 JA Oosterhout
T +31 (0)162-447 447

makelaardij@vandewatergroep.nl

VANDEWATERGROEP.NL
OVER HET PROJECT

De Zwaaikom is een ontwikkeling van GEM Eiland Zwaaikom C.V., een samenwerking tussen VABO Ontwikkeling bv uit Culemborg en Roosdom Tijhuis uit Rijssen (een samenwerking tussen Roosdom Tijhuis, Bouwfonds Property Development en Syntrus Achmea Real Estate en Finance).

DE ZWAAIKOM EEN ONTWIKKELING IS VAN