Start verkoop 20 grondgebonden woningen bekend

  • Goed nieuws in Oosterhout! Roosdom Tijhuis start met de verkoop van de eerste verkoopfase van grondgebonden woningen in De Zwaaikom te Oosterhout. Het fraaie woningaanbod zal bestaan uit:

Woningtype Thuishaven
1 vrijstaande woning

Woningtype Kade
10 twee-onder-één-kapwoningen

Woningtype de Groene Uitkijck
9 ééngezinswoningen

De start verkoop van deze woningen is op dinsdag 17 november 2020.

De verkoop van dit fraaie plan start op dinsdag 17 november om 10:00 uur. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is er geen fysieke start verkoop. U kunt de verkoopdocumentatie telefonisch of per email aanvragen bij één van de begeleidende verkoopmakalaars Klijsen Makelaars & Taxateurs of Van de Water Groep. Zij zorgen ervoor dat u in het bezit komt van een hardcopy brochure met inschrijfformulier. Inschrijven voor één van deze fraaie woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk dinsdag 24 november, 12:00 uur bij één van de verkopende makelaars. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Meer weten over dit project? Kijk dan op de projectwebsite: https://roosdomtijhuis.nl/aanbod/project/zwaaikom-te-oosterhout

TERUG

CONTACT

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAARS

Wilt u meer weten over De Zwaaikom en de woningen op het Eiland? Of heeft u belangstelling voor een woning of appartement? Neem dan contact op met de betrokken makelaars

KLIJSEN MAKELAARS & TAXATEURS

Lodewijk Napoleonlaan 77
4904 LH Oosterhout
Tel: +31 (0)162 – 426 348

nieuwbouw@klijsen.nl

KLIJSEN.NL
VAN DE WATER GROEP

Keiweg 24
4901 JA Oosterhout
T +31 (0)162-447 447

makelaardij@vandewatergroep.nl

VANDEWATERGROEP.NL
OVER HET PROJECT

De Zwaaikom is een ontwikkeling van GEM Eiland Zwaaikom C.V., een samenwerking tussen VABO Ontwikkeling bv uit Culemborg en Roosdom Tijhuis uit Rijssen (een samenwerking tussen Roosdom Tijhuis, Bouwfonds Property Development en Syntrus Achmea Real Estate en Finance).

DE ZWAAIKOM EEN ONTWIKKELING IS VAN