NU IN VERKOOP – 24 woningen De Scheepskade

Wonen vanaf € 405.000,- v.o.n. op het eiland De Zwaaikom! Fase De Scheepskade bestaat uit een gevarieerd aanbod van 24 woningen waaronder royale halfvrijstaande woningen, hoekwoningen en tussenwoningen. De 10 halfvrijstaande woningen hebben uitzicht over het vaarwater rond het eiland. Stijlvol wonen, genieten van luxe en comfort. Overdag de zon aanbidden in de achtertuin en ’s avonds vanaf het dakterras/loggia met uitkijk over het Wilhelminakanaal. Aan de Korenbocht zijn 5 fraaie nieuwbouwwoningen gelegen; 2 hoekwoningen en 3 tussenwoningen, allen met een diepe achtertuin en berging. In het noordelijke deel van plangebied De Scheepskade worden 2 hoekwoningen en 7 tussenwoningen met tuinen op het zuiden ontwikkeld, waarvan enkele met een doorlopend accent in de voorgevel. Bekijk het volledige woningaanbod op: www.wonenindezwaaikom.nl.

De verkooptekeningen, technische omschrijving, woonwensenlijst en brochure kun je opvragen bij de betrokken makelaars Klijsen Makelaars en Adviseurs (tel. 0162 – 426 348) en Van de Water Makelaars (tel. 0162 – 447 447). Schrijf je in bij één van de makelaars voor de sluitingsdatum van woensdag 7 juli om 12.00 uur.

TERUG

CONTACT

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAARS

Wilt u meer weten over De Zwaaikom en de woningen op het Eiland? Of heeft u belangstelling voor een woning of appartement? Neem dan contact op met de betrokken makelaars

KLIJSEN MAKELAARS & TAXATEURS

Lodewijk Napoleonlaan 77
4904 LH Oosterhout
Tel: +31 (0)162 – 426 348

nieuwbouw@klijsen.nl

KLIJSEN.NL
VAN DE WATER GROEP

Keiweg 24
4901 JA Oosterhout
T +31 (0)162-447 447

makelaardij@vandewatergroep.nl

VANDEWATERGROEP.NL
OVER HET PROJECT

De Zwaaikom is een ontwikkeling van GEM Eiland Zwaaikom C.V., een samenwerking tussen VABO Ontwikkeling bv uit Culemborg en Roosdom Tijhuis uit Rijssen (een samenwerking tussen Roosdom Tijhuis, Bouwfonds Property Development en Syntrus Achmea Real Estate en Finance).

DE ZWAAIKOM EEN ONTWIKKELING IS VAN